facebook

Мета конференції - провести аналіз головного турніру чотириріччя з точки зору технічних і тактичних новацій в сучасному футболі, виявити тренди і зіставити основні висновки по Росії-2018 з попередніми чемпіонатами світу FIFA, поклавши в основу звіт Групи технічного аналізу FIFA, який повинен бути представлений на майбутньої конференції. Крім того, в Лондоні передбачається обговорення досвіду застосування системи Відеодопомоги арбітрам (VAR) і її вплив на гру.

На відміну від аналогічних конференцій FIFA, проведених за підсумками ЧС-2014 в Бразилії і ЧС-2010 в ПАР, вперше організовується єдине захід для всіх асоціацій, що входять в FIFA  в руслі концепції FIFA 2.0 «Погляд у майбутнє», мета якої - активний діалог з асоціаціями-членами і конфедераціями на всіх рівнях. В рамках загальної конференції заплановані окремі засідання за участю технічних експертів конфедерацій та асоціацій-членів.

«Чемпіонат світу в Росії став величезним успіхом як в спортивному відношенні, так і в більш широкому сенсі. На цій конференції ми розраховуємо представити і обговорити основні висновки наших експертів, а також почути думки і коментарі представників національних асоціацій. Чемпіонат світу слід розглядати як свого роду навчальну платформу, правильне використання якої може сприяти подальшому технічному розвитку футболу по всьому світу. Організовуючи єдину конференцію, ми можемо залучити до цих зусиль відразу всі асоціації і запустити змістовний і різноманітний діалог з усіх футбольних питань », - підкреслив заступник Генерального секретаря FIFA Звонімір Бобан.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo