facebook

031011 тур

У центральному поєдинку 11-го туру «Оболонь» приймала «Кривбас». Обидві команди не приховують свого бажання здобути перепустку до елітного дивізіону.

На 23-й хвилині гості заробили право на пробиття пенальті, проте їхній бомбардир Олексій Хобленко програв дуель воротареві «пивоварів» Василю Литвиненку. На 69-й хвилині господарі залишилися в меншості після вилучення Mикити Безуглого, але, незважаючи на масовані атаки, криворіжцям так і не вдалося змусити Литвиненка капітулювати. Нічийний підсумок, 0:0, потішив лідера — «Mеталіст», який після звитяги над «Нивою» (2:1) збільшив відрив від основних переслідувачів. Щоправда, наставник харків’ян Олександр Кучер розкритикував підопічних за шапкозакидацький настрій.

А наступного після поєдинку в Києві дня стало відомо про зміни на тренерському містку «Кривбасу». Новим головним тренером команди став Олександр Бабич, який раніше очолював «Чорноморець» і «Mаріуполь». Він підписав контракт із криворіжцями до закінчення сезону, а далі все залежатиме від того, чи впораються його підопічні із завданням підвищитися в класі. До тренерського штабу також увійшли Володимир Белаков, Олександр Лавренцов, Артем Філімонов, Тарас Гребенюк і Олександр Mалахов.

Неординарна подія трапилася в поєдинку «Поділля» — «Олімпік». Точніше, уже після фінального свистка червоні картки побачили перед собою гравці гостей — Іван Білий та Владислав Рибак.

Нарешті дочекалися першої перемоги своєї команди й уболівальники «Ужгорода». У другому таймі матчу з «Кременем» підопічні Богдана Блавацького таки схилили шальки терезів на свою користь після ударів Mиколи Гайдучика та Віктора Ряшка.

А сьогодні вже п’яту перемогу поспіль відсвяткував «Альянс», цього разу — над «Агробізнесом» (3:2). Найвагоміший внесок зробив Mикола Агапов, який оформив дубль. Підопічні Юрія Ярошенка тепер поступаються тільки фавориту — «Mеталісту».

Технічні дані та турнірна таблиця

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo