facebook

Шановні друзі !

Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів висловлює вдячність і повагу всім, хто допомагав нам спільно з Українською асоціацією футболу влаштувати феєричну футбольну подію, якою стала  урочиста Церемонія “Футбольні зірки України – 2019”!

Нагадаємо, номінанти церемонії обирались шляхом проведення незалежного індивідуального голосування серед тренерів та футболістів команд клубів Прем’єр-ліги, Професіональної футбольної ліги та жіночої вищої ліги.

Футболісти заповнювали анкети, обираючи трійку найкращих гравців, трійку молодих гравців, а також символічну збірну з одинадцяти футболістів – воротар, чотири захисники, три півзахисники та три нападники.

В свою чергу, тренери обрали трійку найкращих з-проміж своїх колег, а також трійку найкращих футболістів і окремо – трійку молодих футболістів.

Журі, що займалося підрахунком голосів та визначенням переможців, складається із визнаних фахівців – незалежних та компетентних футбольних експертів, представників засобів масової інформації і юристів. Відтак, процедура підрахунку голосів є абсолютно прозорою та чесною.

В рамках організації анкетування представники Асоціації футболістів та особисто її президент Ігор Гатауллін провели зустрічі з командами всіх професіональних клубів України – як чоловічих (тобто Української Прем’єр-Ліги та Професіональної футбольної ліги України), так і жіночих клубів вищої ліги, що мають професійний статус.

Відтак, визнання, отримане таким чином, є особливо престижним, оскільки за номінантів віддали свої голоси їхні колеги – професіональні футболісти і тренери, тому така оцінка є максимально об’єктивною, має вагоме значення і беззаперечно буде стимулювати переможців номінацій до подальшого професійного зростання.

Саме тому, керуючись принципом транспарентності, тобто прозорості та відкритості, ми публікуємо підготовлені шанованим Журі підсумки, підрахунку голосів, відданих за лауреатів під час анкетування.

Сподіваємось, вам буде цікаво дізнатися всі подробиці та деталі! Приємного перегляду!

https://drive.google.com/open?id=1oSXyVWMYoLs5zHQ9-CDO1tdjquruLfnF

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo