facebook

с днем конституции открытка поздравление

28 червня 1996 року депутати Верховної Ради змогли домовитися щодо головних питань і прийняти основний закон країни. У пам’ятну ніч з 27 на 28 червня за проект Конституції проголосувало 315 народних депутатів. Були затверджені основні пункти, що стосуються державної символіки, мови, прав і свобод громадян. Україна нарешті стала незалежною, суверенною, правовою державою, що тепер має власну Конституцію.

Головний закон країни – Конституція – визнає найвищою цінністю людину. Її життя, гідність і честь ставляться понад усе. Всі норми і закони повинні підкорятися цьому головному принципу. Дотримання Конституції гарантує суверенність і цілісність нашої держави, захист прав усіх її громадян, розвиток незалежної і сильної України.

Сердечно вітаємо вас з Днем Конституції України! Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.

Зі святом вас!

Всеукраїнська професійна спілка "Футбол України"

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo