facebook

   

Процес відчуження цієї єдиної у системі профспілок оздоровниці, яка спеціалізується на лікуванні і реабілітації дітей із захворюванням органів зору, розпочався ще 2011 року. Тоді за рішенням місцевих господарських судів нерухоме майно санаторію «Зелений Мис» було визнано державною власністю. У відповідь ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», до структури якої входить цей об’єкт, звернулась до Верховного Суду України із позовом щодо перегляду зазначених судових рішень. Позов був прийнятий до розгляду і процес поки не завершено.

У листопаді минулого року керівництвом санаторію «Зелений Мис» було подано касаційну скаргу до Вищого господарського суду на рішення судів нижчої інстанції і розгляд справи ще не призначено.

На ці факти увагу членів Уряду привернув Голова ФПУ Григорій Осовий, який запропонував зняти з розгляду Уряду питання про передачу санаторію «Зелений Мис» МВС до остаточного врегулювання цього питання у правовому полі. Проте така аргументація профспілкового лідера видалась для урядовців не достатньо переконливою і у своєму бажанні «прибрати до рук» ще один профспілкових об’єкт власності вони лишились непохитними.

Після прийняття рішення міністр внутрішніх справ А.Аваков запевнив, що у випадку прийняття вищою судовою інстанцією рішення по санаторію «Зелений мис» на користь профспілок, воно беззаперечно буде виконано.

Отже, боротьба триває!

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo