facebook

                                                   Pipysannya Galuzevoyi ugody Prezydentom PFL Sergiyem Makarovym                      

Президент АФП Ігор Гатауллін розповів про підписання Галузевої угоди у сфері професіонального футболу України на 2017-2022 роки.

«Я радий повідомити про підписання нової Галузевої угоди у сфері професіонального футболу України на 2017-2022 роки. На протязі 2016-2017 років Асоціація вела активну роботу по розробці і подальшому укладанню спільно з Федерацією футболу України, Українською Прем’єр-лігою, Професіональною футбольною лігою та Всеукраїнською професійною спілкою «Футбол України» нової Галузевої угоди, яка містить ряд важливих положень, направлених на захист прав і інтересів футболістів-професіоналів, а також всіх працівників сфери професіонального футболу. Галузева угода на 2017-2022 роки була успішно зареєстрована у встановленому законодавством порядку в Міністерстві соціальної політики України і, як наслідок, є обов’язковою для виконання всіма структурами професіонального футболу України. Укладання нової Галузевої угоди – визначна подія для українського професіонального футболу. Я вдячний всім сторонам угоди за плідну і конструктивну роботу. Тільки спільними зусиллями ми зможемо вирішити поставлені перед нами завдання», – зазначив Ігор Гатауллін.

 

 

Pidpysannya Galuzevoyi ugody Generalnym sekretarem FFU YUriyem Zapisotskym                         Pipysannya Galuzevoyi ugody Prezydentom UPL Volodymyrom Geninsonom

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo