facebook

Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів з футболу Микола Павлов відзначив, що організація несе об'єднавчу місію й згуртовує всіх навколо гри мільйонів. За його словами, мета процесу оцінювання роботи вітчизняних наставників — не критикувати чи акцентувати увагу на недоліках, а відзначати найкраще, показувати позитивний приклад, знаходити самородків вітчизняного тренерського цеху не лише на найвищому рівні, а й у нижчих лігах, яким приділяють зазвичай менше уваги. «Нам приємно, що, хоча Об'єднання існує не так давно, ми вже маємо міцну команду. Ми вдячні за співпрацю ФФУ, УПЛ, ПФЛ та нашим колегам із профспілки «Футбол України». Раді співпрацювати з усіма, хто цінує роботу вітчизняного тренерського цеху», — зазначив Павлов.

Відзнаку «Найкращий тренер України 2017 року в Другій лізі» головний тренер «Енергії» (Нова Каховка) Олег Федорчук отримав з рук Павла Яковенка. Нагороду «Найкращий тренер України 2017 року в Першій лізі» головному тренеру «Десни» (Чернігів) Олександру Рябоконю вручав технічний директор ФФУ Олег Протасов. А приз найкращому тренеру Прем'єр-ліги 2017 року головному тренеру «Олімпіка» (Донецьк) Роману Санжару вручив Леонід Буряк. На церемонії також виступили виконавчий директор Прем'єр-ліги Євген Дикий, президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігор Гатауллін.

Найкращі тренери 2017 року у своїх промовах відзначали позитивні досягнення Об'єднання та підкреслили, що свої заслуги та досягнення вони розділяють зі своїми колегами та колективами, які також гідні високого визнання.

 

                                            IMG 1306 460x307

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo