facebook

                               

Українець Олександр Зінченко вдруге поспіль вийшов у стартовому складі «Манчестер Сіті» на кубковий поєдинок.

Ще 6 січня український футболіст, якого Хосеп Гвардіола використовує на позиції лівого захисника, відіграв повний поєдинок третього раунду Кубку Англії, в якому «МС» на власному полі розтрощив представника чемпіоншипу (другий за рангом дивізіон у системі англійського професіонального футболу) «Ротерхем» із рахунком 7:0.

І от сьогодні відбулася нова дуель на «Етіхаді». Цього разу в першому півфіналі Кубку англійської ліги «Містяни» приймали «Бертон Альбіон», що виступає у Футбольній лізі 1 (третій за рангом дивізіон).

Українець відіграв увесь поєдинок, який знову закінчився дуже впевненою перемогою його команди, цього разу з рахунком 9:0.

Обов’язково варто відзначити, що автором четвертого м’яча у ворота суперника став Олександр Зінченко! Це — дебютний влучний удар українця у складі «Манчестер Сіті». До того ж, нашому хлопцю вдався блискучий постріл із далекої відстані.

Матч-відповідь на стадіоні «Бертон Альбіон» «Піреллі» в місті Бертон-апон-Трент відбудеться 23 січня.

Додамо, що в цьому сезоні Олександр Зінченко провів у складі «Манчестер Сіті» 11 матчів, в яких відзначився забитим м'ячем та двома результативними передачами.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo