facebook

Традиційно однією з номінацій буде «Найкращий гол року». Пропонуємо вболівальникам активно долучитися до процесу визначення, запропонувавши 10 топ-голів, з яких і буде обрано трійку номінантів.

Умови:

1. Збір пропозицій буде проводитися на сторінці Федерації футболу України у Facebook. У конкурсі братимуть участь усі голи, забиті у 2018 році футболістами та футболістками українських клубів або збірних у наступних змаганнях: українська Прем’єр-ліга, Кубок України, Професіональна футбольна ліга, чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд, чемпіонат України серед жіночих команд, футзальна Екстра-ліга, чемпіонат України з пляжного футболу, Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи УЄФА, жіноча Ліга чемпіонів УЄФА, матчі всіх збірних команд України (національна, молодіжна, юнацькі,  жіноча, дівочі збірні, збірна з футзалу, з пляжного футболу, студентська, збірна гравців із вадами здоров'я, ветеранська). У випадку, якщо запропонований вами гол не транслювався по телебаченню, обов’язково додавайте відео.

2. Претендувати на місце у списку найкращих можуть лише голи, які: 1) були забиті без порушень правил; 2) були забиті не внаслідок очевидної помилки голкіпера чи лінії оборони команди-суперниці; 3) є демонстрацією майстерності автора голу та якісної командної гри.

3. Пропонуйте свій варіант голу в такому форматі: прізвище футболіста, назва змагань, назва матчу, дата матчу, хвилина матчу. Якщо гол, який ви хотіли б вказати, уже запропонував хтось інший — не повторюйте його, а просто ставте «лайк».

4. Збір інформації триватиме до 23.59 23 листопада 2018 року.

5. З усіх запропонованих голів буде обрано 10 найкращих відповідно до пропозицій уболівальників та кількості «лайків».

6. Експертна комісія визначить трійку голів-претендентів, які ввійдуть до номінації та будуть виставлені на смс-голосування під час трансляції церемонії у прямому ефірі.

Долучайтеся!

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo