facebook

Усе для футболістів команди Андрія Шевченка на минулих вихідних розпочалося в суботу, 15 вересня в чемпіонаті України. «Шахтар» здобув чергову перемогу, обігравши на виїзді «Олександрію» — 2:0. Голи на свій рахунок записали півзахисник молодіжної збірної України Віктор Коваленко та один із лідерів нашої національної команди Марлос. Окрім нього, у складі гірників на поле виходили ще четверо збірників: Андрій П’ятов, Ярослав Ракіцький (жовта картка), Тарас Степаненко (жовта картка) та Сергій Кривцов.

У чемпіонаті Бельгії «Генк» без дискваліфікованого Руслана Маліновського обіграв на власному полі «Андерлехт» Євгена Макаренка, який провів повний матч (1:0).

Уже в неділю своїми першими забитими м’ячами в англійській Прем’єр-лізі відзначився півзахисник «Вест Хему» Андрій Ярмоленко. «Молотобійці» на виїзді перемогли «Евертон» (3:1). На рахунку українця — дубль та жовта картка.

У чемпіонаті України «Зоря» на власному полі зіграла внічию з «Динамо» (1:1). У господарів весь матч провів Олександр Караваєв. А у складі гостей на поле виходили Денис Бойко, Микита Бурда, Володимир Шепелєв (жовта картка), Віктор Циганков (жовта картка), Віталій Буяльський (жовта картка) та Сергій Сидорчук. Саме останній став автором єдиного голу у складі киян.

У бельгійському чемпіонаті несподіваної домашньої поразки зазнав «Гент» Романа Яремчука. Команда українця поступилася «Сент-Трюйдену» Романа Безуса (1:2).  

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo