facebook

38347194 303

Спортивний арбітражний суд відмовив Російському футбольному союзу в призупиненні рішення УЄФА щодо відсторонення російських збірних та клубів від змагань на час розгляду апеляції.

Голова Апеляційного відділу Спортивного арбітражного суду (CAS) в Лозанні відхилив клопотання Російського футбольного союзу щодо призупинення на час розгляду CAS виконання рішення Виконкому УЄФА про відсторонення всіх російських збірних та клубів від змагань під своєю егідою до подальших повідомлень. 

Таким чином, рішення УЄФА залишається чинним, а всі російські збірні та клуби наразі відсторонені від участі в змаганнях УЄФА.

Арбітражне провадження CAS триває. Сторони не погодилися на прискорену процедуру розгляду, а термін слухань ще не призначено.

В арбітражному розгляді на запит РФС проти рішень Ради ФІФА йдеться про:

1) відсторонення всіх російських збірних та клубів від участі у всіх змаганнях до подальшого повідомлення;

2) вихід збірної Польщі до фіналу плей-офф європейського відбору чемпіонату світу 2022 року (Шлях B) через скасування матчу з Росією.

Рішення Спортивного арбітражного суду щодо запитів РФС про призупинення виконання рішень ФІФА на час розгляду CAS, імовірно, будуть оприлюднені наприкінці цього тижня.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo