facebook

Минулий вік-енд для більшості футболістів збірної України, яких Олександр Петраков запрошував на листопадові матчі національної команди, був, як і зазвичай, насиченим і результативним.

У п’ятницю, 3 грудня, у рамках 17-го туру української Vbet Ліги «Шахтар» у Києві розтрощив «Львів» — 6:1. За переможців на поле виходив квартет збірників: Микола Матвієнко, Віктор Корнієнко, Данило Сікан і Тарас Степаненко, який відзначився забитим м’ячем.

У 13-му турі чемпіонату Португалії «Бенфіка» Романа Яремчука на власному стадіоні поступилася в лісабонському дербі «Спортингу» — 1:3.

У суботу, 4 грудня, «Ференцварош» Олександра Зубкова в рамках 15-го туру чемпіонату Угорщини розписав домашню нічию з «Пушкаш Академією» (1:1).

У чемпіонаті України київське «Динамо» на виїзді розбило «Верес» — 3:0. У переможців гол і результативний пас на свій рахунок записав Віктор Циганков, а Микола Шапаренко та Денис Гармаш відзначилися гольовими передачами. Окрім них, у матчі взяли участь ще семеро гравців збірної України: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Олександр Тимчик та Олександр Караваєв.

«Ворскла» на виїзді зіграла в суху нічию з «Рухом» (0:0), а голкіпер полтавців Дмитро Різник відзначився відбитим пенальті.

М’яч Руслана Маліновського допоміг його «Аталанті» обіграти на виїзді «Наполі» (3:2) в рамках 16-го туру італійської Серії А.

У 15-му турі чемпіонату Чехії «Славія» Тараса Качараби на чужому стадіоні здолала «Сігму» — 1:0.

У неділю, 5 грудня, у чемпіонаті Італії «Спеція» Віктора Коваленка на своєму полі розійшлася миром із «Сассуоло» (2:2).

Нарешті в понеділок, 6 грудня, у перемозі «Дніпра-1» над «Чорноморцем» (3:1) узяв участь форвард Артем Довбик, який забив м'яч та віддав результативний пас.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo