facebook

Минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких Олександр Петраков запросив на жовтневі матчі відбору ЧС-2022 проти Фінляндії (9 жовтня, Гельсінкі) та Боснії і Герцеговини (12 жовтня, Львів), видався насиченим і результативним.

Ще в п’ятницю, 24 вересня, у рамках 9-го туру Vbet Ліги «Ворскла» Дмитра Різника на виїзді перемогла «Колос» із рахунком 1:0.

У суботу, 25 вересня, «Шахтар» здолав у Києві «Верес» (4:1). У грі взяв участь квартет збірників — Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко та Данило Сікан.

Київське «Динамо» в гостях обіграло «Рух» — 2:0. Один із м’ячів провів Віктор Циганков, а окрім нього, за переможців зіграли ще четверо футболістів нашої національної команди — Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик та Олександр Караваєв.

У 7-му турі чемпіонату Португалії «Бенфіка» Романа Яремчука, який відзначився дублем, перемогла на чужому стадіоні «Гімарайнш» (3:1).

У 9-му турі чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя на власному полі розійшовся миром з «Ауд-Хеверле» (1:1).

У 6-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Гем» Андрія Ярмоленка в Лідсі переміг місцевий «Юнайтед» із рахунком 2:1.

М’яча Ігоря Харатіна його «Легії» не вистачило навіть для нічиєї в домашній грі 9-го туру чемпіонату Польщі проти «Ракува» (2:3).

У неділю, 26 вересня, «Зоря» Сергія Булеци розбила в гостях «Дніпро-1» Артема Довбика — 4:0. Півзахисник луганців відзначився забитим м’ячем.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo