facebook

Після домашньої поразки у 8-му турі групи «Б» від «Тростянця» керівництво ФК «Таврія» вирішило припинити співпрацю з головним тренером Сергієм Пучковим.

Контракт було розірвано за обопільною згодою сторін. Разом із Пучковим клуб залишив і його помічник Костянтин Поліщук. Також більше не будуть виступати за «Таврію» воротар Єгор Попович та півзахисник Олег Вакуленко.

Виконувачем обов’язків головного тренера було призначено Юрія Чумака. До речі, наприкінці минулого сезону він уже працював у такому статусі. 18 вересня «Таврія» вже під керівництвом Чумака розгромила в Одесі аутсайдера, ФК «Реал-Фарма», — 3:0.

А в групі «А» в центрі уваги в 9-му турі був поєдинок у Демидові, де «Діназ» приймав вінницьку «Ниву». Останнім часом обидві команди тішили своїх уболівальників видовищною грою. Цього разу сильнішими виявилися футболісти з Вишгорода. У дебюті матчу рахунок відкрив Максим Банасевич, а на 75-й хвилині Юрій Малєй, що вийшов на заміну, змусив воротаря подолян капітулювати ще раз. 2:0.

Наостанок віддамо належне футболістам «Мункачу», які зуміли перервати семиматчеву переможну серію «ЛНЗ». Більше того, закарпатці були ближчими до звитяги, вийшовши вперед на початку другого тайму після удару з далекої відстані Тараса Галаса. Гості врятувалися від поразки завдяки влучному пострілу Дениса Долінського лише за 10 хвилин до фінального свистка. 1:1.

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo