facebook

Складається враження, що лідерам групи «А», «Лівому берегу» та «ЛНЗ», байдуже, де перемагати — удома чи в гостях. Для них будь-яке поле — своє.

От і в черговому, 7-му турі кияни на виїзді завдали поразки «Рубікону» — 2:0, а команда із Черкас з’їздила до Петропавлівської Борщагівки, де взяла гору над «Чайкою» — 4:0. Хоча заради справедливості слід сказати, що всі свої голи підопічні Юрія Бакалова забили в другому таймі.

Усе більше вболівальників приходить на домашні матчі запорізького «Металурга». На поєдинку з «Таврією», яка також не приховує свого бажання підвищитися в класі, їх на «Славутич-Арені» зібралося 3152. І вони не прогадали, адже стали свідками цікавого й напруженого протистояння. Господарі вийшли вперед уже на 6-й хвилині, коли Олексій Сидоров скористався націленою передачею Богдана Могильного. Але вже невдовзі гостям після розіграшу стандартного положення вдалася атака другим темпом, і Андрій Барладим вирівняв становище.

Надалі суперництво точилося на зустрічних курсах, проте гостріше атакували запоріжці. І на 87-й хвилині вони таки схилили шальки терезів на свій бік: гості зіграли рукою у своєму штрафному майданчику, й Євген Коваленко чітко виконав вирок арбітра — 2:1. «Металург» закріплюється в чільній групі.

А лідер групи «Б», «Миколаїв», приймав «Полтаву» і вже в середині першого тайму залишився в меншості після вилучення Анатолія Масалова. Але це не вибило господарів із колії, і вони ще до перерви змусили гостей капітулювати після пострілу Сергія Кравченка. Та все ж у другому таймі «Полтава» зуміла не тільки зрівняти рахунок, але й у компенсований час відсвяткувати вольову звитягу — 2:1.

І наостанок повідомимо, що після семирічної перерви вирішив повернутися у великий футбол екс-гравець національної збірної України Олег Шелаєв, проте це не допомогло його новій команді, «Вовчанську», уникнути розгромної поразки від «Перемоги» — 0:3.

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo