facebook

1л2808 1

У матчах чергового, шостого туру першої ліги змусили похвилюватися своїх уболівальників футболісти «Кривбасу», які вже в дебюті поступалися «Поділлю» — 0:2 (відзначилися Денис Островський та Ігор Карпенко).

Як то кажуть, гол у роздягальню Драгана Ловрича повернув інтригу в матчі — 1:2. А після перерви Роман Дебелко спочатку вирівняв становище, а на 75-й хвилині Вячеслав Рябов вивів «Кривбас» уперед — 3:2. Наприкінці поєдинку подоляни могли врятуватися від поразки, але союзником господарів стала поперечина.

Відразу після фінального свистка головний тренер «Кривбасу» Геннадій Приходько сказав, що шалена підтримка вболівальників допомогла його підопічним здобути супервольову звитягу.

Футболісти «Кривбасу» могли стати одноосібними лідерами, коли б сьогодні «Металіст» зазнав поразки в Луцьку. Але слобожани записали до свого активу чергову перемогу, хоча господарі чинили впертий опір. У «Металіста» в другому таймі забивали Юрій Романюк , Євген Банада та бразилець Пейшоту — 3:0 на користь харків’ян.

Упевнено тримаються на дистанції футболісти з Краматорська й Тернополя. Минулого сезону вони ледь не вибули з першої ліги, але добре попрацювали над помилками, доукомплектувалися і тепер поступаються лише фаворитам — «Металісту» та «Кривбасу».

Технічні дані та турнірна таблиця

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo