facebook

Розпочалася заявочна кампанія учасників змагань під егідою ПФЛ України, а це свідчить про те, що підготовка команд до нового сезону вийшла на фінішну пряму.

На жаль, продовжують розчаровувати своїх шанувальників футболісти «Миная». От і в останньому контрольному матчі вони зазнали поразки від «Прикарпаття» — 0:3. Закарпатцям слід у стислий термін подбати про підсилення складу, інакше неприємностей не уникнути. А от іще один представник Закарпаття, «Ужгород», відсвяткував уже другу звитягу поспіль — над «Мункачем» (1:0).

Минулого тижня дві перемоги до свого активу записав «Миколаїв»: спочатку — над «Балканами» (3:1), а потім — над «Скоруком» (7:4). Принагідно уточнимо, що в цих спарингах суперники «містян» вели в рахунку. Оскільки лави «Миколаєва» залишили всі провідні виконавці, новому головному тренеру Сергію Шевченку доводиться переважно розраховувати на молодь із другої клубної команди, що минулого сезону виступала в другій лізі.

Вирішила відмовитися від своєї другої команди й «Оболонь» — і відразу 16 футболістів стали вільними агентами. Новачок у «пивоварів» поки що лише один — досвідчений захисник Олег Бородай із «Краматорська».

«Агробізнес» після завершення минулого сезону залишили відразу шість гравців. Селекційну роботу ще не завершено, а подоляни вже підписали п’ять літніх новачків: Олега Синицю з латвійського «Вентспілса», Данила Карася з «Миная», Тараса Вербного та Ігоря Нагорного з «Карпат» (Галич) і Вадима Гудзінського — із львівських «Карпат».

Єдина першолігова команда, яка цими днями готується до нових випробувань за кордоном, — «Полісся». Підопічні Юрія Калітвінцева на зборі в Туреччині спочатку завдали поразки сербському «Пролетеру» (1:0), а потім програли «Маріуполю» (0:3). Лави команди із Житомира поповнили воротарі Заурі Махарадзе («Дніпро-1»), Анатолій Тимофеєв (СК «Полтава»), захисники Андрій Гітченко («Десна»), Андрій Нестеров («Мезекевешд», Угорщина), півзахисник Артем Козак («Чорноморець») і нападник Богдан Оринчак ( «Волинь»).

І насамкінець повідомимо, що новим директором ФК «Краматорськ» став Данило Плахін, відомий тим, що був засновником і керівником місцевої дитячої футбольної академії.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo