facebook

Активності на Фестивалі чемпіонів

Офіційне відкриття Фестивалю заплановане на 10.40 24 травня, коли міський голова Києва Віталій Кличко разом із амбасадорами фіналів виставить головні трофеї на Хрещатику, після чого усі бажаючі матимуть змогу ще раз сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів!

Фестиваль чемпіонів буде проходити у самому центрі міста і передуватиме фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Розваги, музика та цікаві футбольні активності — усе це буде представлено на святковому заході, який щорічно організовує УЄФА та його партнери. Вхід на Фестиваль чемпіонів буде безкоштовним, а відвідувачі матимуть шанс насолодитися святом Ліги чемпіонів, зробити фото з кумирами, виграти призи від партнерів, взяти участь у конкурсах та пограти у футбол.

Відвідати Фестиваль чемпіонів можна буде з четверга, 24 травня, до неділі, 27 травня, за наступним графіком:

Четвер—п’ятниця (24—25 травня): 11.00—23.00.

Субота (26 травня): 11.00—20.00.

Неділя (27 травня): 11.00—21.00

Футбольний тиждень напередодні фіналів

Підготовка до Фестивалю та фінальних матчів стартує 19 травня з Кубку нескорених на НТК ім. В. Баннікова. Також цього дня розпочнеться «Кубок надій ФФУ — майбутні чемпіонки» у Вишневому, де відбудеться фінальний етап Всеукраїнського турніру з футболу серед дівочих команд (2005—2006 років народження). А 24 травня, перед відкриттям Фестивалю чемпіонів, на полях ФФУ пройде дитячий футбольний фестиваль серед гравців 2010 року народження, учасники якого відвідають фінальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів.

 

                              мапа

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo