facebook

Нон-стоп клубного календаря в європейському футболі триває, а це означає, що, відпочивши день-два після напруженого мід-уїку, легіонери збірної України знову готуються до матчів

Сьогодні, 30 січня, у рамках 21-го туру англійської Прем’єр-ліги лідер першості, «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка, після виїзного розгрому «ВБА» прийматиме останню команду турнірної таблиці, «Шеффілд Юнайтед» (початок зустрічі — о 17.00 за київським часом).

У 21-му турі іспанської Ла Ліги «Реал» Андрія Луніна на своєму полі зіграє проти «Леванте» (17.15).

Лідер чемпіонату Угорщини, «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова, після перемоги над «Будафоком» прийматиме «Варду» (18.00).

Зігравши в середу внічию з «Беєрсхотом», «Кортрейк» Євгена Макаренка готується до домашнього протистояння з «Шарлеруа» (21.45) у рамках 25-го туру чемпіонату Бельгії.

У неділю, 31 січня, «Брюгге» Едуарда Соболя намагатиметься продовжити свою переможну серію в чемпіонаті Бельгії, коли вдома зустрінеться зі «Стандардом» (14.30).

У рамках 20-го туру грецької Суперліги АЕК Євгена Шахова на виїзді зійдеться з ОФІ (15.00).

За іронією долі, після домашньої перемоги у чвертьфіналі Кубку Італії «Аталанта» Руслана Маліновського знову в Бергамо зустрінеться з «Лаціо», але вже у 20-му турі тамтешньої Серії А (16.00).

У 15-му турі австрійської бундесліги ЛАСК Євгена Чеберка прийматиме «Рапід» (18.00).

«Вест Хем» Андрія Ярмоленка, який посеред тижня переміг у лондонському дербі «Крістал Пелас», у 21-му турі АПЛ чекає на приїзд чинних чемпіонів із Ліверпуля (18.30).

Нарешті, гарячий уїк-енд може закінчитися для легіонерів нашої національної збірної очним протистоянням гравців синьо-жовтих у Бельгії: «Андерлехт» Богдана Михайліченка прийматиме «Гент» Романа Яремчука, який посеред тижня зіграв унічию із «Сент-Трюйденом».

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo