facebook

Серед них — наші представники у німецькій бундеслізі. У суботу, 12 травня «Шальке» Євгена Коноплянки в останньому турі чемпіонату прийме «Айнтрахт», а дортмундська «Боруссія» Андрія Ярмоленка поїде в гості до «Хоффенхайму».

У суботу ввечері відбудеться фінал Кубку Греції, в якому можуть взяти учать одразу два кандидати до лав нашої головної команди. АЕК Дмитра Чигринського зіграє з ПАОКом Євгена Шахова.

У неділю, 13 травня свій клубний сезон закриє Олександр Зінченко з «Манчестер Сіті». Чемпіони Англії на виїзді проведуть зустріч із «Саутгемптоном».

У передостанньому турі чемпіонату Бельгії «Генк» Руслана Маліновського прийме «Шарлеруа», а «Гент» Романа Яремчука — «Андерлехт».

У понеділок, 14 травня в рамках також передостаннього туру в турецькій Суперлізі «Кайсеріспор» Артема Кравця та Олександра Кучера чекає у гості новоспеченогопереможця Кубку країни — «Акхісар» Євгена Селезньова.

Ще три тури залишилися до завершення чемпіонату Чехії. У найближчому з них у «Славії» Едуарда Соболя намічене виїзне празьке дербі з «Дуклою».

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo