facebook

Останній перед міжнародною паузою клубний вік-енд для футболістів, який Андрій Шевченко викликав на жовтневі поєдинки національної команди, видався, як і зазвичай, насиченим подіями.

У суботу, 3 жовтня, «Кортрейк» Євгена Макаренка в чемпіонаті Бельгії зіграв унічию (0:0) із «Сент-Трюйденом».

У неділю, 4 жовтня, в італійській Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського розбила «Кальярі» — 5:2.

У дербі футболістів національної збірної України, що відбулося в рамках восьмого туру чемпіонату Бельгії, «Брюгге» Едуарда Соболя розгромив «Андерлехт» Богдана Михайліченка — 3:0.

«Гент» Романа ЯремчукаРомана Безуса та Ігоря Пластуна обіграв «Беєрсхот» із рахунком 5:1. Нападник збірної України відзначився двома забитими м’ячами.

Ігор Харатін та Олександр Зубков допомогли своєму «Ференцварошу» здобути вольову перемогу в чемпіонаті Угорщини над «Пушкаш Академією» (2:1).

У п’ятому турі української Прем’єр-ліги «Динамо» в Києві розійшлося миром із «Зорею» — 1:1. У складі господарів участь у поєдинку взяли Георгій БущанВіталій МиколенкоОлександр КараваєвІлля ЗабарнийСергій СидорчукВіктор Циганков та Микола Шапаренко.

У Чернігові «Десна» зіграла внічию із «Шахтарем» — 2:2. У складі гостей на поле виходили Андрій ПятовМикола МатвієнкоТарас СтепаненкоМарлосЖуніор Мораес та Віктор Коваленко. Останній записав на свій рахунок забитий м’яч. Уже після матчу стало відомо про позитивні результати ПЛР-тестів на COVID-19 у Пятова та Степаненка. Тож зараз «Шахтар» у повному складі перебуває на самоізоляції.

«Олександрія» Юрія Паньківа в Києві поступилася «Олімпіку» з рахунком 2:3.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo