facebook

Хоч і всі думки «минайців» вже про УПЛ, але 28 серпня команда з Минаю ще раз згадала переможний сезон в Першій лізі

Саме цього дня на стадіоні «Минай» футболістів та тренерський штаб нагородили золотими медалями та Кубком Першої ліги сезону 2019/2020. На ці урочистості завітало керівництво клуба, Закарпатської Асоціації футболу, голова Холмківської ОТГ Тетяна Вачиля,  а також т.в.о. керівника ПФЛ Олександр Каденко. Останній під час урочистої промови передав вітання від Адміністрації ПФЛ та президента УАФ Андрія Павелка та заявив, що «Минай» цією перемогою переписав історію українського футболу, адже за три роки він пройшов шлях від найкращої команди Закарпаття  до переможця Першої ліги України.

Президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк у своїй промові зазначив, що команда буде старатися виконати поставлені задачі. «Відбулося те, що повинно було відбутися, - розповів він. -  Ми спроміглися досягнути того, чого прагнули, до чого йшли. Кожен процес у суспільстві має свої етапи: створення, розвитку, становлення. Клуб створили недавно, швидко розвивалися і зараз йде процес становлення на рівні еліти українського футболу. У нас велике бажання, щоб результати в УПЛ були хороші. Буде нелегко: і футболістам, і нам. Але сподіваємося, що ми пройдемо всі етапи належно, з гордістю. Спасибі всім: футболістам, тренерам, менеджерам та вболівальникам. Сподіваємося, що в цьому сезоні будемо гарно виглядати у турнірній таблиці».

Після промов футболістам вручили омріяний перехідний Кубок та золоті медалі. Щоправда, далі футболісти не святкували, а повернулися до тренувань. Все ж до історичного старту в УПЛ залишилося зовсім небагато.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo