facebook

Засоби захисту медперсоналу та апарати штучної вентиляції легень надійдуть до лікарень Києва, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

У світі спостерігається пандемія коронавірусу COVID-19. Навіть у благополучних країнах медицина зіткнулася з небаченими до цього викликами й не завжди може впоратися з ними. На жаль, в Україні ситуація ускладнюється ще й іншими соціально-економічними проблемами. Подолати вірус і стати сильнішою після рецесії наша країна зможе тільки спільними зусиллями державних органів влади, соціально відповідального бізнесу та суспільства.

Торгова марка Parimatch, офіційний партнер національної збірної України з футболу, не може залишитися осторонь під час боротьби з COVID-19. Тому нею спільно з міжнародним благодійним фондом PM Foundation буде виділено 10 млн грн для потреб українських медичних установ. Підтримку отримають 13 опорних лікарень у Києві, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Саме вони разом з іншими сьогодні перебувають на передовій боротьби з пандемією, і для них важлива увага соціально відповідального бізнесу.

Допомогу буде надано за двома основними напрямками. Перший — засоби індивідуального захисту медичного персоналу (антисептики, захисні маски, респіратори, костюми тощо). Другий — медичне обладнання, серед якого — апарати штучної вентиляції легень, гостру нестачу яких відчуває українська медицина.

™ Parimatch понад 20 років підтримує український спорт і займається популяризацією здорового способу життя. Здоров'я нації — це інвестиції в майбутнє України, її успіхи на спортивній арені.

«Сьогодні весь світ об’єднався навколо вирішення глобальної проблеми — COVID-19. Тільки спільними зусиллями ми можемо перемогти вірус. Допомогти лікарям і створити умови для лікування наших громадян — наш прямий обов'язок», — зазначив представник ™ Parimatch в Україні Вадим Місюра.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo