facebook

Наставник синьо-жовтих поспілкувався з пресою у конференц-залі стадіону в містечку Угерске Градіште.

— Футболісти зібралися в понеділок, а завтра в них уже відповідальний матч. Що може встигнути зробити тренерський штаб за три доби?

— За такий короткий проміжок часу — майже нічого, хіба що відновити гравців. У нас у вівторок було напівтренування. Постаралися нагадати підопічним схеми, ту структуру гри, за якою діє збірна. Востаннє команда збиралася два з половиною місяці тому. Але умови однакові для всіх, тому нарікати нема на що. Усі прибули в гарному стані, хворих немає. Чекаємо на завтрашній поєдинок.     

— Одна з головних чеснот збірної Чехії — стандарти. Гра під час подібних ситуацій в обороні була однією з наших проблем. У той же час головна вада чехів — дії в захисті, без м’яча. Чи погоджуєтеся ви з цим?

— Ми переглянули чимало матчів збірної Чехії, інформації для аналізу було вдосталь. Я згоден щодо дій чехів під час стандартів, ця команда має високих гравців, які дуже добре вриваються у вільні зони під час стандартних положень. Треба бути дуже акуратними, ми говорили про це з футболістами, завтра також будемо проводити теоретичне заняття.

Щодо недоліків цієї збірної — краще поговоримо про це після поєдинку.

                            прес чех 3

 Як би ви загалом охарактеризували збірну Чехії?

— Не хочу зараз давати категоричних оцінок. Можу сказати, що в цієї команди є яскраво виражені лідери, хороші гравці. Цей колектив працює разом уже не перший цикл. Не зовсім вдало він пройшов відбір на чемпіонат світу, але я бачу його зростання. У нас дуже рівна група, і кожен у ній має шанси. Усе вирішиться на полі.

— У Чехії вас влаштує нічия — чи тільки перемога?

— Будемо грати на перемогу. Хоча будь-який позитивний результат на виїзді — це плюс. Ми приїхали показати хороший футбол і здобути перемогу. Нічия теж буде непоганим результатом. Кожна команда показує свої сильні й слабкі якості. Наше завдання — показати себе з кращого боку. Якщо вийде — доб'ємося позитивного результату.

— Наскільки ви вже визначилися зі стартовим складом?

— Не буду щось приховувати. Гравці «Динамо» за короткий період провели багато матчів. Склад на 90 відсотків мені зрозумілий. Є кілька позицій, по яких можливі варіанти. Найголовніше — щоб футболісти відновилися, треба подивитися, хто в якому стані.

— «Славія» грала з «Динамо». Вісім гравців із цієї команди — у збірній Чехії. Чи буде збірна грати так само, як «Славія»?

— Не думаю. Я дивився матч «Динамо» — «Славія». У цієї чеської команди є непогані виконавці. Деякі справили гарне враження. За стилем «Славія» схожа на збірну, але тактика буде, напевно, іншою. Чехи будуть використовувати фланги, а ми повинні бути готовими до такої гри.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo