facebook

Українською асоціацією футболу успішно пройдено щорічний оглядовий аудит, який провела незалежна міжнародна аудиторська компанія Société Générale de Surveillance (SGS), залучена УЄФА відповідно до Стандарту якості ліцензування клубів щодо організації і дотримання процедури ліцензування, затвердженої УЄФА.

У межах перевірки було відзначено системний підхід та своєчасне виконання Українською асоціацією футболу всіх вимог системи ліцензування клубів на спортивний сезон-2020/2021 в умовах пандемії COVID-19. УАФ, як національна асоціація — член УЄФА, уважно слідкує за тенденціями клубного футболу та імплементує зміни у вимогах системи ліцензування клубів УЄФА на національному рівні, виконуючи функцію ліцензіара щодо всіх футбольних клубів України, як чоловічих, так і жіночих, на основі делегованих повноважень УЄФА. Аудитори SGS відзначили активну роль та професіоналізм вищого керівництва УАФ в управлінні системою ліцензування, а також високу кваліфікацію всіх осіб, які беруть участь у процесі ліцензування клубів та клубного моніторингу.

УАФ і надалі приділятиме належну увагу якісному управлінню системою ліцензування клубів та висловлює впевненість, що система ліцензування є важливою складовою системного й послідовного розвитку футболу в Україні.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo