facebook

Минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких головний тренер команди Андрій Шевченко викликав на матч проти Литви в рамках відбору до Євро-2020 та товариський поєдинок із Нігерією, видався різнобарвним.

У 4-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка за допомоги забитого нашим футболістом м'яча здолав на своєму полі «Норвіч» — 2:0.

«Манчестер Сіті» з Олександром Зінченком у складі вдома обіграв «Брайтон» із рахунком 4:0.

У 6-му турі бельгійської першості «Брюгге» Едуарда Соболя на рідному стадіоні розійшовся миром із «Генком» (1:1).

У рамках 6-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги «Шахтар» на виїзді розібрався з «Олімпіком» — 4:0. У складі гірників двома голами та двома результативними пасами відзначився Жуніор Мораес. Ще один гол на свій рахунок записав Марлос, а гольовий пас — Сергій Болбат. Окрім них, у складі переможців на полі перебували ще п’ятеро підопічних Андрія Шевченка: Андрій ПятовСергій КривцовМикола МатвієнкоТарас Степаненко та Віктор Коваленко.

У Запоріжжі луганська «Зоря» розділила очки з «Динамо» (2:2). У складі гостей у грі взяли участь одразу шестеро збірників: Денис БойкоВіталій МиколенкоМикита БурдаВіталій Буяльський (гольовий пас), Віктор Циганков та Олександр Караваєв.

У чемпіонаті Бельгії «Гент» Ігоря ПластунаРомана Безуса та Романа Яремчука на власному полі здолав «Серкль-Брюгге» (3:2).

Поразкою для «Аталанти» Руслана Маліновського закінчився візит до Бергамо «Торіно» в рамках 2-го туру італійської Серії А (2:3).

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo