facebook

Президент Асоціації футболістів-професіоналів Ігор Гатауллін прийняв участь у позачерговому конгресі FIFPRO, який проходив в Амстердамі 19-20 травня.

Головна увага учасників конгресу була приділена обговоренню, розгляду та затвердженню запропонованих Правлінням FIFPRO змін і доповнень до статутних документів організації, презентації нового логотипу та бренду FIFPRO, співпраці з ключовими футбольними стейкхолдерами в контексті реформування трансферної системи, розробки та впровадження нових правил, регулюючих діяльність посередників.

Важливі кадрові зміни чекають на FIFPRO по завершенню 2019 року. Генеральний секретар FIFPRO Тео ван Сеггелен проінформував конгрес про завершення своєї діяльності на цій посаді до кінця року, а також процедурі обрання нового секретаря організації. Ім’я нового генерального секретаря FIFPRO стане відомо після конгресу, який відбудеться у листопаді 2019 року.

Конгресом були також розглянуті питання, пов’язані з припиненням членства асоціацій професіональних футболістів в Росії, Польщі, Намібії та Еквадору, новою формулою розподілу між дивізіонами бюджетних коштів FIFPRO, запуском онлайн платформи для роботи з членськими асоціаціями, розвитком жіночого футболу.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo