facebook

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается

Вітаємо з Днем народження Скворцова Валентина Сергійовича - першого заступника Голови Всеукраїнської професійної спілки «Футбол України»

Наш робочий колектив цінує Вас, дорогий Валентине Сергійовичу, за істинно чоловічі якості, вітаючи Вас сьогодні з днем народження, ми бажаємо Вам і надалі залишатися еталоном зібраності і мужності, прикладом для наслідування, взірцем.
Ви незамінний співробітник, професіонал своєї справи. Ви завжди сповнені ідей та енергії для втілення їх у життя. Ви чуйний, оптимістичний, і в футбольній сфері давно домоглися поваги і визнання.
Ви— відмінний фахівець, якому по плечу нездійсненні завдання. Ви — чудовий співрозмовник, так як маєте пізнання у багатьох областях.
З Вашої легкої руки було почато багато історичних етапів становлення українського футболу , серед яких неможливо не відзначити розробку ключових нормативно-регламентних документів у сфері професіонального футболу України, створення Всеукраїнської професійної спілки «Футбол України», Асоціації футболістів-професіоналів та Палати з вирішення спорів Федерації футболу України.
Тож бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.
Многая літа!!!

З найкращими побажаннями

Голова ВПС «Футбол України»

Гатауллін Ігор

 

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo