facebook

                                    memmakar23234 koff.org .ua

Глядачі, а серед них чимало різноманітних фахівців, що спостерігають за матчами Меморіалу Макарова, були в захваті від ігрової вправності флангового хавбека Команди вільних агентів АФП. 21-річний Кака, розташувавшись на лівому фланзі атаки, продемонстрував неабияку швидкість і філігранну техніку володіння м’ячем. Перший гол він провів уже на початку зустрічі. Заволодівши м’ячем у центрі поля, молодий бразилець на замасі звільнився від опіки і, блискавично наблизившись до чужих воріт, тихо покотив м’яча в дальній кут. Ближче до закінчення тайму Кака подвоїв результат схожим ударом, але виконаним з місця і без підготовки після передачі партнера, яким був інший його співвітчизник.

Кака, або Бруно да Сільва Перейра, народився 1996 року. Він був гравцем юнацької збірної Бразилії. Високий — десь 190-сантиметровий гігант міцно стоїть на ногах і швидко пересувається по майданчику, опиняючись в потрібному місці в потрібний час. Технічний та схильний до комбінаційної гри Кака володіє ще й добре поставленим ударом. Ентузіазм, викликаний його грою, заполонив навіть селекціонерів прем’єрлігових клубів, а це таки промовиста подробиця.

Вільні агенти, згуртовані менеджером по роботі з членами АФП Єгором Копиловим, розгромили «Барсу» і простують до задекларованої турнірної мети — виходу з групи.

Команда вільних агентів АФП — БАРСА (Суми) — 6:0 (Кака, 5, 32, Боровик, 47, Я.Сокол, 59, Ямполь, 76, Тарануха, 90)

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo