facebook

«Протягом 2016-2017 років Асоціація вела активну роботу по розробці і подальшому укладанню спільно з Федерацією футболу України, Українською Прем’єр-лігою, Професіональною футбольною лігою та Всеукраїнською професійною спілкою «Футбол України» нової Галузевої угоди, яка містить ряд важливих положень, направлених на захист прав і інтересів футболістів-професіоналів, а також всіх працівників сфери професіонального футболу. Галузева угода на 2017-2022 роки була успішно зареєстрована у встановленому законодавством порядку в Міністерстві соціальної політики України і, як наслідок, є обов’язковою для виконання всіма структурами професіонального футболу України. Укладання нової Галузевої угоди – визначна подія для українського професіонального футболу. Я вдячний всім сторонам угоди за плідну і конструктивну роботу. Тільки спільними зусиллями ми зможемо вирішити поставлені перед нами завдання», – відзначив Гатауллін.

Після доповіді президента, головний юрисконсульт Асоціації Юрій Юрченко надав інформацію делегатам про подальші дії організації стосовно соціально-правового захисту професіональних футболістів у відповідності з новою Галузевою угодою, а заступник голови ВПС «Футбол України» Юлія Гречко розповіла про вжиті Профспілкою спільно з Асоціацією заходи з реалізації завдань, пов’язаних зі страхуванням професіональних футболістів та наданням медичної підтримки.

Загальними зборами були також підведені підсумки діяльності Асоціації за 2017 рік, розглянуті та затверджені план діяльності організації на 2018 рік, звіт про надходження і використання коштів за 2017 рік та проект кошторису на 2018 рік.

Наприкінці засідання, менеджер по роботі з членами Асоціації Єгор Копилов проінформував делегатів про діяльність по підтримці та подальшому розвитку професіонального жіночого футболу, а також, від імені організації, вручив представникам футбольного клубу ПФЛ «Нікополь» і жіночого футбольного клубу «ВО ДЮСШ» (Вінниця) нові комплекти форми.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo