facebook

142571333 1963406860457671 1953274360770101812 n

Вельмишановний Ігоре Федоровичу!

 

Колектив ВПС "Футбол України" вітає Вас з Ювілеєм!

Ви – визнаний та шанований в українській футбольній спільноті функціонер, справжній професіонал, якого відрізняють такі якості, як працьовитість, компетентність, відповідальність, відданість та особиста порядність.

Усім відомо, що футбол для Вас є покликанням, якому Ви присвятили все своє життя. Ваше ім’я, як і Ваші здобутки викликають повагу та захоплення колег з національних і міжнародних футбольних структур.

Неможливо не відзначити Ваш вагомий особистий внесок у створення Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, Всеукраїнської професійної спілки «Футбол України» і Палати з вирішення спорів Української асоціації футболу, укладання Галузевої угоди у сфері професіонального футболу України, започаткування щорічної церемонії нагородження найкращих футбольних гравців та тренерів року «Футбольні зірки України», а також впровадження багатьох інших іноваційних ініціатив, спрямованих на захист і підтримку професіональних гравців.

Різні покоління гравців та футбольних функціонерів безмежно вдячні Вам і поважають Вас за допомогу та мудрі поради з особистих і професіональних питань. Для багатьох із них Ви є наставником та прикладом для наслідування.

У цей особливий для Вас день, бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щастя, натхнення та творчої праці!

Ми Вас цінуємо та поважаємо.

 

З повагою,

Ваша команда

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo