facebook

На ранковій трапезі до 12-ти учасників учорашнього тренування приєдналися ще восьмеро виконавців: Євген Макаренко, який прилетів до Києва вчора пізно ввечері, а також шість гравців донецького «Шахтаря» (Андрій Пятов, Тарас Степаненко, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко та Данило Сікан) та голкіпер полтавської «Ворскли» Дмитро Різник, що під’їхали вранці. 

Перша зустріч збірників після Євро була теплою: за два місяці хлопці вже скучили один за одним. Приятельські обійми, веселі жарти та обмін позитивними  емоціями — усе це миттєво відновило атмосферу єдиної родини збірної України.

Всепоглинаюче відчуття цієї особливої атмосфери національної команди одразу ж відобразилося скромними усмішками на обличчях дебютантів — Корнієнка та Сікана.

Однак довго розмовляти не було часу, адже на восьму ранку було призначено виїзд автобуса з готелю до аеропорту Бориспіль. До «Опери» синьо-жовті повернуться на світанку 2 вересня, а поки що — орієнтир на Нур-Султан.

О 10.00 до столиці Казахстану вилетять 20 гравців, тренерський штаб та персонал збірної. Сьогодні ввечері до табору головної команди країни до готелю St. Regis прибудуть Роман Яремчук, Руслан Маліновський, Едуард Соболь, Ігор Харатін, Олександр Зубков і Тарас Качараба.

Легіонери дістануться готелю після 10-ї вечора. До цього часу збірники встигнуть провести вечірнє тренування на штучному газоні в манежі Казахстанської федерації футболу.

Тож повний склад національної команди України — 26 виконавців — збереться вже на завтрашньому сніданку.

Склад збірної України на вересневий збір

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Дмитро Різник («Ворскла» Полтава), Денис Бойко («Динамо» Київ).

Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (усі — «Динамо» Київ), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), Тарас Качараба («Славія», Чехія).

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко («Шахтар» Донецьк), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Андрій Ярмоленко («Вест Гем», Англія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Олександр Зубков, Ігор Харатін (обидва — «Ференцварош», Угорщина), Євген Макаренко («Фехервар», Угорщина).

Нападники: Роман Яремчук («Бенфіка», Португалія), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo