facebook

1602155875468438 1024x768

Згідно Всесвітнього антидопінгового кодексу, кожен спортсмен має право на неупереджену апеляцію, яка повинна розглядатися незалежним органом і який є вищим органом прийняття рішень стосовно порушень Антидопінгових правил. В Україні таким органом є Апеляційна антидопінгова комісія, новий склад якої провів 8 жовтня установче засідання.

На засіданні було обговорено та затверджено Положення та обрано керівництво. Головою комісії став Борзов Валерій Пилипович, член Міжнародного олімпійського комітету, віце-президент Національного олімпійського комітету України; заступником – Корж Віктор Петрович, віце-президент Національного олімпійського комітету, Перший заступник голови ФСТ Динамо. До складу також увійшов Роман Морозов (Roman Morozov) Менеджер по роботі з членами АФП та футбольними структурами All-Ukrainian Association of Professional Football Players

Членів Апеляційної комісії було поінформовано про справи, які наразі очікують розгляду та ознайомлено із основними підходами, прийнятими в світовій практиці й рекомендованими ВАДА.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo