facebook

Головна

15 вересня, у Будинку Футболу відбулося засідання Президії Профспілки «Футбол України».

У порядку денному були зазначені такі питання:

  1. Про визначення дати, місця проведення та проекту порядку денного Центрального комітету.
  2. Про розгляд проекту кошторису ВПС «Футбол України» на 2021 рік та надання його на затвердження Центральному комітету.
  3. Про розгляд пропозицій щодо подальшої діяльності Громадської спілки «Підтримка футболу України» та участі представника від ВПС «Футбол України» в Загальних зборах даної організації.
  4. Різне.

З усіх перелічених питань слухали інформацію голови ВПС «Футбол України» Гатаулліна Ігоря Федоровича.

Після обговорень, дискусій та виражених пропозицій засідаючі Президії вирішили:

визначити датою проведення засідання Центрального комітету ВПС «Футбол України» 16 грудня 2020 року. Початок роботи о 12-00. Місце проведення – конференц-зала (16 поверх) ПрАТ «Укрпрофздоровниця», адреса: вул. Шота Руставелі, 39/41, м.Київ.

З наступного питання, розглянувши та обговоривши проект кошторису Профспілки на 2021 рік, Президія постановила – ухвалити та надати його на затвердження Центрального комітету.

По  третьому питанню слухали голову Профспілки й вирішили уповноважити Гатаулліна І.Ф. бути представником на загальних зборах Громадської спілки «Підтримка футболу України» від ВПС «Футбол України».

З останнього питання слухали інформацію та пропозиції членів Президії про річну звітність первинних профспілкових організацій – організаційних ланок ВПС «Футбол України». Вирішили рекомендувати профспілковим комітетам первинних профспілкових організацій ВПС «Футбол України» у відповідності з положеннями статті 20 Статуту Профспілки, підвести підсумки проведеної профспілкової роботи за 2020 рік. У порядку пункту 15 частини 5 статті 33 Статуту Президії у термін до 01.12.2020 року заслухати інформацію керівників членських профспілкових організацій Української асоціації футболу, Прем’єр ліги та Професіональної футбольної ліги про виконання ними рішень виборних органів Профспілки, дотримання статутних норм.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo