facebook

У понеділок, 17 серпня, у Будинку футболу відбувся семінар для делегатів та офіцерів безпеки Української асоціації футболу сезону-2020/2021.

Офіційних осіб матчів на початку заходу привітав перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, який побажав здоров’я присутнім, зважаючи на динаміку поширення епідемії COVID-19, і висловив сподівання, що сезон-2020/2021 в Україні розпочнеться й завершиться виключно за спортивним принципом.

На семінарі були присутні Голова Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Прокопович Геннадій Володимирович та Голова Всеукраїнської професійної спілки "Футбол України" Гатауллін Ігор Федорович.

ажливий передсезонний захід у Будинку футболу складався із двох частин.

До обіду було розглянуто питання змін та доповнень до Регламенту УПЛ сезону-2020/2021 із зауваженнями й пропозиціями до офіційних осіб матчу, що стосувалися поєдинків уже минулого сезону, змін та доповнень у Правилах гри IFAB із сезону-2020/2021, взаємодії з Національною поліцією України щодо забезпечення громадського порядку та громадської безпеки до, під час та після проведення футбольних матчів.

Окремо делегати та офіцери безпеки УАФ заслухали інформацію про контроль за дотриманням медичного протоколу УАФ та вимог Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення матчів прийдешньої футбольної кампанії.

Після теоретичної частини учасники семінару пройшли процедуру атестації на сезон-2020/2021.

Партнери

fpu logo

vafp logo

ffu logo

upl logo

 pfl logo